top of page
Buscar

EXTRAESCOLARS PER A JOVES/ADOLESCENTS!!

Actualizado: 23 sept 2019
EXTRAESCOLARS PER JOVES/ADOLESCENTS (1r ESO a 2n Batx)

Com sabeu des de fa uns anys volem potenciar les activitats d’oci amb els joves adolescents, per això us deixem les dues opcions que hem plantejat per aquest curs:

FEM CIRC: El nostre objectiu és transmetre els valors i la passió pel lleure i l’activitat física a partir de diferents activitats relacionades amb el món del circ. Una activitat on els adolescents puguin aprofundir sobre els seus coneixements i tècniques relacionades amb aquesta modalitat i puguin experimentar a partir de les seves inquietuds. Tot això, a traves d'acrobàcies i aèris (teles i trapezi) entre d'altres.

Aquesta activitat es realitzarà els dimarts de 16:00 a 17:30h a l’INS la Roca. Preu: 23€/més

Inici activitat: 1 Octubre


AVENTURA TRAIL: Un any més, volem apostar perquè els joves puguin conèixer el seu entorn més proper d'una manera totalment vivencial, a través de la pràctica esportiva en diverses modalitats, així com, despertar el seu interès per a realitzar esport al medi natural en el seu temps lliure. Tot això ho realitzarem a través del trail running, el BTT i l'orientació, juntament amb l'organització d'esdeveniments esportius on ells seran els protagonistes. Com a novetat, aquest any, tindran també l'opció de formar part del grup de tecnificació en el cas que tinguin interès per a la realització d'aquestes modalitats des de una vessant més competitiva amb l'opció de participar en diferents proves que seran proposades.

Aquesta activitat es realitzarà els dimecres de 17:30 a 19:00h davant del centre mèdic de la Roca.

Preu: 23€/més Inscripcions: https://forms.gle/qyDj5Xqmrpdkiy4e6 Inici activitat: 2 Octubre


226 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page