top of page
Buscar

CAMINET DELS IBERS A LA CATALONIA KIDS CUP




Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquest nou projecte!!


La cursa de muntanya infantil Caminet dels Ibers ha estat seleccionada per formar part de la Catalonia Kids Cup, competició que engloba les 9 millors curses infantils de Catalunya.


El Caminet dels Ibers està obert a tots els infants de 4 a 16 anys que vulguin gaudir d'una jornada única d'esport i muntanya a la Roca del Vallès.


L'esdeveniment es durà a terme el proper 9 de maig a l'esplanada de la Font de Can Planes amb inici a les 10:00h i finalització a les 13:00.


Des del primer any hem volgut fer protagonistes els infants d'aquest esdeveniment i fem que siguin els propis infants de les diferents extraescolars d' A Parts Iguals qui escullin els diferents recorreguts per els quals transcórrer la prova. A més, aquest any tots els beneficis del Caminet aniran destinats a la obertura del nou hospital pediàtric de Sant Joan de Déu.


En breu publicarem tota la informació important i necessària de la 5a edició del Caminet dels Ibers.


Per a tots aquells que estiguin molt impacients i no es vulguin esperar al mes de Maig, ja poden inscriure's a la primera prova d'aquest campionat "Polartic Kids" que es durà a terme el proper 23 de Febrer a la Vall de Núria.


http://www.cataloniakidscup.com


144 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page