top of page
Buscar

AVENTURA-TRAIL

https://goo.gl/forms/2G5g28KOZNXxRVr32 (Preinscripcions)

AVENTURA-TRAIL A PARTS IGUALS


QUI SOM, QUÈ FEM I PERQUÈ

A parts iguals és una entitat que es dedica a la promoció del lleure i l’esport d’una forma lúdica, educativa i recreativa. Els monitors i monitores que participen d’aquest projecte s’han format en l’àmbit de l’educació física i el lleure, i practiquen regularment les activitats que proposem per dur a terme al llarg d’aquest curs.

Enguany us presentem una nova activitat enfocada als joves i adolescents que vulguin gaudir de la pràctica de l’esport a la muntanya.

Al llarg del curs treballarem diferents disciplines relacionades amb el medi natural; activitats pensades per gaudir de l’entorn més proper, coneixe’n de nous i treballar per transmetre valors com el companyerisme, el respecte a la natura, hàbits saludables, etc. Tot això ho durem a terme, entre d’altres, a través del Trail Running, orientació, BTT, escalada i senderisme.

Aquesta iniciativa neix de la necessitat d’incentivar l’activitat físico-recreativa entre els joves adolescents (1r – 4t ESO) en un entorn natural.


ON I QUAN ES REALITZARÀ

L’activitat es realitzarà durant el curs escolar (d’octubre a juny) els dimecres de 17.30 a 18.45 als entorns de la Roca del Vallès. El punt de trobada serà davant del Centre Mèdic la Roca (C/Dr. Hermenegild carrera, 1). A més, es realitzaran dues sortides trimestrals opcionals en horari no lectiu.


Trail Running / BTT / Orientació


Sortides:

Primer trimestre:

- Senderisme Montseny

- Escalada Rocodrom

Segon trimestre:

- Raquetes de neu

- Caminet dels Íbers

Tercer trimestre:

- Escalada al Céllecs

- Raid d'Aventura


PREU: 60€ al trimestre

MATERIAL NECESSÀRI: Roba esportiva, bicicleta de muntanya

PREINSCRIPCIONS:











145 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page