top of page
logo transperent.png

CASAL D'ESTIU

A PARTS IGUALS

INSCRIPCIONS

CASAL

SANTA AGNÈS

CASAL

LA ROCA

MINIS 1:
SETMANA 2 TANCADA

MINIS 2:
SETMANES 2, 3 I 4 TANCADES

API 2:
SETMANA 2 i 3 TANCADA

CASAL

LA TORRETA

MINIS 2:
SETMANA 2 i 3 TANCADA

Del 29 d'agost al 2 de setembre

DOCUMENTACIÓ PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ ONLINE

  • Adjuntar fotografia targeta sanitària
  • Adjuntar fotografia llibre de vacunació
  • Pagament a través de plataforma online
  • Al realitzar la inscripció us farà pagar l'import complet de les setmanes escollides. Si necessiteu pagar-ho en diferents terminis, anoteu a observacions les setmanes que resten pagar i ho podeu fer fins el primer dia de casal.
  • ​És molt important que ens confirmeu si assistireu a les diferents estades (Apis i Aventura). Un cop iniciat el casal no us podem assegurar la plaça.
  • En el cas de demanar el servei de vetllador/a caldrà anotar-ho i nosaltres ens posarem en contacte per atendre cada cas.
  • En el cas de demanar un ajut, nosaltres ens coordinem i realitzem les inscripcions directament amb serveis socials.
Captura de pantalla 2022-04-05 a les 17.55.16.png
Captura de pantalla 2022-04-05 a les 18.01.36.png
descomptes.jpg

CONDICIONS D’ANUL·LACIÓ

 

Anul·lacions efectuades del 9 al 23 de maig: retorn del 100%.

Anul·lacions efectuades a partir del 24 de maig i fins el 30 de maig: retorn del 75%. Anul·lacions efectuades a partir del 31 de maig i fins al 13  juny: retorn del 35%.

Anul·lacions efectuades a partir del 13 de juny: no tenen dret a devolució i queden a compte per les despeses administratives i de gestió ocasionades

 

En el cas que algun infant/jove no compleixi amb les mesures indicades en el protocol que hi ha penjat a la web donarem per finalitzada la seva participació al casal, sense dret a cap devolució econòmica per part d’A Parts Iguals.

 

Segons la normativa COVID-19 de març 2022: en cas d’estar confinat per positiu de COVID-19 o per contacte amb un positiu, l’infant no podrà assistir a les activitats d’estiu.

Tindran dret a la devolució de l’import total de la reserva tots els casos positius mitjançant una PCR positiva. Els casos que no puguin aportar aquesta prova, tindran dret a que se’ls hi guardin els diners per activitats posteriors o per l’any vinent. A la realització del casal d’estiu s’aplicarà la normativa que estigui vigent en aquell moment.

bottom of page