EL CIRC

EL CIRC 

Un Món de Circ per a que petits i grans puguin convertir-se per uns instants en grans artistes de circ.

 

En aquest taller podem treballar totes les habilitats motrius i socials que ens proporciona el món del circ, d'una manera lliure i recreativa.

 

Un gran taller amb material suficient per a que hi pugui jugar tothom, i endinsar-nos en un apassionant món del circ, de la mà dels nostres especialistes. Amb ells aprendrem els secrets del malabars, les xanques, els rul·los, els hula-hops, la corda fluixa, els pedalons, i fins i tot, podran provar les teles aèries. 

Disposem de múltiples col·leccions de jocs perquè es pugui escollir quines activitats són més pròpies per a la seva festa.

En aquest cas, us oferim una col·lecció de jocs molt pensats perquè hi pugui jugar tota la família, i s'ho pugui passar bé des del nen més petit fins als adults. Tothom està convidat a jugar amb el nostre gran taller de circ. 

Una activista plena de color i diversió, que omplirà tots els racons del carrer, la plaça i espais de les festes infantils. És una activitat sense límit de participació. 

Segons les necessitats disposem de diferents propostes d'activitat, des de festes de gran format a festes d'aniversari. Totes elles dinamitzades per monitors d'Aparts Iguals. 

Sol·licita informació sense compromís

lleureiesport@gmail.com

679298031 - 675416002

La Roca del Vallès, 08430

  • Gris Icono de Instagram
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean